Feb 19, 2015, 12:33 PM

Двете крайности 

  Poetry » Love
660 0 0

Двете крайности 

си ти, 

и от това много ме боли. 

Днес ме искаш, утре не 

кажи ми да си тръгна ли? Ще 

бъде най-добре...

 

Отивай накъдето искаш, 

няма да те спра. 

Китай или Англия, 

все ми е тая. 

 

Но дали и с другите така си бил? 

Щастливи ли са били със теб? 

 

Три пъти отговориш, 

а пет не...

Да те търся ли

вече въобще? 

© Въображение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??