Nov 10, 2008, 11:21 AM

Дядо Коледа 

  Poetry » For kids
660 0 0

Дядо Коледа с шейна

ще обиколи света!

Подарък той ще донесе

на послушното дете!

 

Ще се мушне в комина

и ще викне "Весела година"!

Елха ще има там

и звънчета ще пеят "бим-бам, бим-бам.."

 

Ще погледна през вратата

и ще видя под елхата

чудни весели неща -

подаръците от дядо Коледа!

 

И ще излезе той тогаз -

без шум, без звук, завчас!

Ще полети нагоре със шейната

и ще се погали по брадата!

Коледа вълшебна е това...

Просто е незабравима!

© Яхгйгйг All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??