Jun 25, 2010, 9:35 AM

Дъждовен ден 

  Poetry » Love
2306 0 1

Недей, не си отивай!
Остани...
В този дъждовен ден ми се усмихни.
Стопли сърцето, сковано от разбити мечти.
Докосни лицето, застинало от сълзи.
Стопли душата, премръзнала от толкова студени дни.

Недей, не си отивай!
Остани...
В този ден ме целуни.
Накарай сърцето отново да затупти.
Погали лицето, за да разцъфти.
Сгрей душата, кръвта ми отново да закипи.

Недей, не си отивай!
Остани...
Просто ме прегърни и до мен бъди.
Нека сърцето с тази мечта да живее.
Нека лицето от щастие да се засмее.
Нека душата ми отново някой - за теб да копнее.

Недей, не си отивай!
Остани...
В този дъждовен ден ми се усмихни.
В този ден ме целуни.
Накарай сърцето отново да затупти.
Просто ме прегърни и до мен бъди.

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??