Oct 15, 2011, 9:20 PM

Дълбока Обич 

  Poetry » Love
938 0 7

Дълбока Обич

Обичам те тъй искрено тъй нежно

Обичам те от вечността

Така ме е орисала съдбата

Да обичам само тебе ангеле небесен

 

Твоята блестяща аура излъчвана от красота

Косата златна отразила слънчевата светлина

Душата блага изпълнена със доброта

Очите твои излъчващи приятна топлина

 

Зажаднял за твоите топли устни

Пристрастен към твойта красота

Аз чакам ти за мен да се досетиш

© Емил Обрешков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??