May 20, 2017, 9:53 PM

Дълго пътуване към себе си 

  Poetry » Love
365 0 0

Нека се срещнем на гарата
и се престорим, че не се разделяме
завинаги,
а само изпращаме тъгата
на едно дълго пътуване 
към себе си.

 

Нека се целунем с жар
и се престорим, че не се обичаме,
но не искаме да си го кажем
от страх,
че ще повярваме отново. 

 

Нека се прегърнем силно
и се престорим, че има спасение
в жертвата
да бъдем други заради другите.

 

Нека оставим нещата така
и се престорим, че живеем.
Заради нас.

 

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??