*Четете с ромски акцент, ако е възможно :)
Вечер децата са чук.
А жената 'ем стистка.
Сутрин привнасям кавето на тук.
Лицето с водата надрискам.
По обед кюмбето енергично ми ври,
а децата ми вирос,
но пак ми звучат "купи ми, купи"
за чуштилището папирос.
По туй продължава денят ми.
© Ален Афанела All rights reserved.