Apr 22, 2005, 6:41 PM

Един есенен ден...във сърцето 

  Poetry
1769 0 2
Едва поемам дъх и чувам
на въздуха ленивата му стъпка.
Изправям се и виждам рая
във полусуровата му жар.
Отнесена от шепнещия порив,
от чувствата на есенния ден,
стоя, а крача към сърцето
на песенния лек сатен.
Със снимка във съзнанието бледо,
като след опиум в мъглива нощ,
протягам нежна длан, листо от вишна,
докосвам моята мечта.
Заспивай тук, в кутия от емоции,
завинаги като бетонна плоча.
Заспивай! Като дете в прегръдка
сред бронята на моето сърце.

© В All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??