Feb 16, 2014, 3:30 PM

Един на друг принадлежим 

  Poetry » Love
807 0 0

Не спирай да повтаряш колко ме обичаш,

това е смисълът да се чувствам жива,

не спирай да повтаряш колко ме желаеш,

и че съм единствена и най-красива.

 

Само любовта ти ще ми дава сила,

а прегръдките ти ще са тази топлина,

която всяка вечер ще ме топли

и разпалва в нас страстта. 

 

Ти си част от мен,

ти си ми живота,

нека този път пред нас заедно да извървим,

бъди завинаги моя вяра

и моята подкрепа,

знам, един на друг принадлежим.

© Велина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??