Oct 29, 2016, 11:11 PM

Един сън 

  Poetry » Other
399 1 2

Снощи те сънувах.

Ти беше боса.

Погалих косите ти, а ти се усмихна.

Бях очарован и се засмях звучно...

 

...и те целунах

 

Сънувах те – красива, както си наяве.

Целувахме се дълго.

Тихо...

Кладяхме огън.

Лято беше, разбрах по топлата земя.

 

Сънувах те с цветя в ръцете.

Прегърна ме.

Косата ти се разпиля по мен.

Аз вдишах леко и без грижа,

и радост изпълни гърдите ми.

 

После се събудих от твоята целувка. 

© Зноен Лъх All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??