Jan 28, 2010, 2:04 PM

Единствен 

  Poetry » Love
988 0 1

Пред очите си ми само ти -
единствен и неповторим.
Пред очите си ми само ти -
мой любим.
Пред очите си ми само ти
и слънцето пред мен изгрява.
Пред очите си ми само ти
и пред мене пролет разцъфтява.
Чудно хубава струи
песента в сърцата влюбени на двама.
Пред очите си ми само ти
и сякаш в паяжина си ме хванал,
с капчици от сутрешна роса, богато украсена
и от слънчев лъч, случайно паднал, пременена.
Пред очите си ми само ти -
вълшебен сън в омайна нощ роден си.
Пред очите си ми само ти -
принце мой, благословен си.

© Ваня Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??