Jul 22, 2023, 8:46 PM  

Една добра, прекрасна жена! 

  Poetry » Love
247 1 0

След болката топло слънце
нека огрее моята душа тиха!
Едничък лек за моето сърце,
тревоги в него се успокоиха!

Една добра, прекрасна жена
унесе ме в сладостни мечти!
В живота е едничка добрина,
с нея душата ми иска да лети!

Пречистен от нейната светлина,
намерих аз смисъла да живея!
Стоплен от нейната човещина,
в блаженство сред облаци се рея!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??