Jan 9, 2009, 11:46 PM

Една илюзия... 

  Poetry » Love
697 0 1
Живот ли бе... не беше...
любов ли бе... тя беше...
но с каква цена, след като всичко е измама...
мислиш си, че те обичат, а то обич няма...

Искаш ме завинаги, ми казваше,
но какво направи ти да го постигнеш...
Толкова ли малко "завинаги" за тебе значеше?
Да съм с теб за малко и отново да ме забравиш?

Искаше ме... аз бях твоя...
сега аз без душа се скитам...
защото от дадените обещания
всеки път, когато ги чуя, излитам...

Боли ме още, но ще те забравя...
ще ме търсиш ти, но аз няма да ти отговоря...
Всичко накрая ще бъде както преди...
но този път прецаканият ще си ти...

© САдасда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Зуз,краят е доста дързък ! Поздрав! Хареса ми
Random works
: ??:??