Jun 12, 2009, 10:05 AM

Една жена 

  Poetry » Love
556 0 1

Срамежливо поглед свеждам,

когато срещна твоите очи.

Веднага обзема ме нежност

и всичко в мен трепти.

 

Ти не подозираш, мили,

че си в моите мечти,

че всяка нощ една жена

дълго не може да заспи.

 

Срещаме се всеки ден,

а смелост аз не намирам.

Да споделя, че копнея за теб,

затварям се във себе си и се страхувам.

 

Как ще реагираш, дали ще ме разбереш?

Тези въпроси редуват се като на филм.

Любовта си дали ще ми дадеш,

или ще ми обърнеш гръб...

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??