Jun 14, 2021, 10:42 AM

Една жена любима 

  Poetry » Love
433 0 0

Една любов безумна, сърцето ми плени.

Една жена красива, знам това си ти.

За теб не зная как да я опиша, любов едничка си неповторима. 

Мечтана си от мен, сърцето мое да те има. 

Ела при мен любов, обичам те и цял живот ще бъдеш моята любима. 

От всичко на света се бих отказал заради теб.

Дори живота свой дарявам го за теб. 

 

Обичай ме и ти поне така, че за  нищо на света да не свърши между нас страстта. 

Мечтаех си за мънички неща, къщичка, може би дечица две и любимата жена до моето сърце. 

Мечтите казват са безплатни, но за мен такива са безценни. 

Само за едно се моля на съдбата. 

Да ти докажа колко много те обичам и ти да си за моето сърце жената.

© Борислав Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??