Mar 16, 2012, 11:16 PM

Една любов се ражда през нощта и умира сутринта 

  Poetry » Love
657 0 0

"Една любов
се ражда през нощта
и умира сутринта"...
Игра с доверие,
уважение,
любов...
изневяра би било...
Игра на черното със бялото...
игра на тялото.
Граница на любовта
няма нийде по света...
Върви напред едва-едва,
любовта те следва по света...
Луната ме попита
къде е той сега, защо не го остави,
като той не иска да си му съдба?
Недей ме пита за това,
искам любовта...
Казах аз на нея.
Защо си сама,
само ти в нощта...
За да има красота, каза тя...

© Иванчо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??