Aug 22, 2006, 9:04 PM

Една седмица горя свещта  

  Poetry
502 0 1
Една седмица горя свещта
Преди да ме напусне
Без причина
Извинения
Просто пръсна
От парфюма си
И затвори вратата след себе си

Сега е тъмно
Не мога да се видя
И не знам дали имам ръце
Дали няма да се подхлъзна
Да падна по лице
Не знам дали съществувам
Хубав ли съм
Приличам ли на себе си
Трябва ли да се обръсна

Сега е студено
Защото не гори огън в очите ми
И восъка не се стича по-ръцете ми

Сега съм уморен
Защото се изцеждам в търсене на осветление

27.07.2006

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Защото се изцеждам в търсене на осветление"

    Браво на теб. Колорит си. Поздрави.
Random works
: ??:??