22 авг. 2006 г., 21:04

Една седмица горя свещта  

  Поэзия
501 0 1
Една седмица горя свещта
Преди да ме напусне
Без причина
Извинения
Просто пръсна
От парфюма си
И затвори вратата след себе си

Сега е тъмно
Не мога да се видя
И не знам дали имам ръце
Дали няма да се подхлъзна
Да падна по лице
Не знам дали съществувам
Хубав ли съм
Приличам ли на себе си
Трябва ли да се обръсна

Сега е студено
Защото не гори огън в очите ми
И восъка не се стича по-ръцете ми

Сега съм уморен
Защото се изцеждам в търсене на осветление

27.07.2006

© Десислав Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "Защото се изцеждам в търсене на осветление"

    Браво на теб. Колорит си. Поздрави.
Предложения
: ??:??