May 22, 2019, 7:06 AM

Eдна стара любов 

  Poetry » Love
289 0 0

Една стара любов

 

Добър вечер моя любов тъй желана!

Добър вечер моя любов тъй мечтана!

Добър вечер моя несбъдната радост!

Добър вечер мой спомен от нявгашна младост!

 

Помня очите ти черни и мамещи.

Помня ръцете ти нежни и галещи!

Устни горещи, страстно целувани!

Думи и погледи нощем сънувани!

 

Днес ще отворим рани зараснали!

Беше отдавна, сега сме пораснали.

Времето в миг се изниза през пръстите!

Минаха дните не сме вече същите!

 

Нишки сребро се прокрадват в косите!

Тъжно във мрака проблясват очите!

Погледи пълни с любов и надежди!

Неказани истини, скрити копнежи!

 

Нека не ровим във минали спомени!

Нека не будим чувства отровени!

Нейде в сърцето все още гори

огън от нашите минали дни!

 

20.05.2019 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Георги Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??