Mar 19, 2008, 9:23 PM

Едни очи 

  Poetry » Love
679 0 0
 

Едни очи ме карат да се смея,

за тез очи аз искрено копнея,

едни очи аз търся всеки час,

едни очи най желая аз.

 

С едни очи заспивам вечер,

едни очи сънувам всяка нощ,

за едни очи единствено мечтая,

в тях събрани са всичките звезди.

 

И всеки път, когато ги срещна,

всичко в мен се преобръща.

Тез очи - нелечима болест

ме следват нощ и ден.

 

О, какво направиха със мен

тез очи вълшебни?

Дали магия е това,

или са просто най-красивите очи?!...

 

© ТаФи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??