Nov 26, 2021, 3:05 PM

Едно 

  Poetry
242 1 0

Кръст и Любов са
едно — и живец — и
вселенни устои

 

Кръст и Любов са
едно — и живот — и
вселените твои

 

...................................................

 

алтернативно:

 

Кръст
и Любов
са едно — и
живец и вселенни устои

 

Кръст
и Любов
са едно — и
живот и вселените твои

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??