26 nov 2021, 15:05

Едно 

  Poesía
243 1 0

Кръст и Любов са
едно — и живец — и
вселенни устои

 

Кръст и Любов са
едно — и живот — и
вселените твои

 

...................................................

 

алтернативно:

 

Кръст
и Любов
са едно — и
живец и вселенни устои

 

Кръст
и Любов
са едно — и
живот и вселените твои

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??