Едно момче, загубено и самотно в мрака се скита.
Едно момче, търси истинската любов, но тя редовно го отблъсква!
Едно момче, умира в самотата, но няма на кой последните си думи да каже.
Едно момче, се влюби до полуда, но както винаги в грешното момиче...
Едно момче, уморено и безсилно, от година не може да се наспи.
Едно момче, много често плаче заради една красива жена.
Едно момче, се усмихва иронично, но отвътре го боли,
защото дава всичко от себе си, а не намира любовта...
Едно момче, живее без да иска само заради любимите си хора,
но живее безразлично защото да продължи не му остана сила...
Едно момче, разхожда се по океана и от мъка вика с пълен глас
и ако още се чудиш за кой ти говоря, искам да ти кажа, че това съм аз!
© Калоян Калинов All rights reserved.