Apr 1, 2018, 12:44 AM

Едно закъсняло писмо 

  Poetry » Other
399 1 2

 

Сине мой, пиша ти сега!

Сине мой – радост моя!

Сине мой – надежда моя!

Светът е твой сине мой!

 

Една прегръдка само!

Една сълза на майчиното рамо!

Ти за мен си слънце и покой!

Върви напред сине мой!

 

Сине сам път си направи!

И тръгни по пътя към твоите мечти!

Стават чудеса! Покори света!

Сине мой, пожелавам ти това!

 

Подкрепям теб и твоите мечти!

Сине мой, бъди благословен!

Смел бъди и следвай пътя

на твоите мечти!

© С. П. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??