Jun 27, 2007, 9:44 AM

екзалтация 

  Poetry
497 0 5
това не е оргазъм

не е въодушевление

не само откровение

това е истина

от двамата усетена

дълбоко чувствена

но също и осмислена

и преживяна едновременно

в любовен стон и жест

но дълготраен

не от миг смутен

а може би

желан

от половин живот

мечтан

за целия

докрая

© Чавдар Кунчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??