Apr 6, 2013, 12:12 PM

Ела 

  Poetry » Love
569 0 0

Макар след дълго време,

заявявам аз без срам.

Ела, любов, вземи ме,

от мен всичко ще дам.

 

Забравям всички задръжки,

забравям и за почтеността.

Сграбчи ме с ръцете си мъжки,

разкажи ми любовната игра.

 

Ела, любов моя, ела,

нощта нас зове.

Впусни се в любовна атака,

учести пулса на моето сърце.

 

Пролетното момиче

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??