Mar 27, 2013, 4:02 PM

Ела, любов 

  Poetry » Love
602 0 5

В душата ми вилнее зима.

Кръстосва се снега със лед.

А искам пролет в мен да има.

нощта да бъде като мед.

 

Ела сега! Във тази зима!

Свари ми, мила, винен чай.

Ела сега непредвидима...

За себе си ме ти венчай!

 

Стопли винò в сърдечна чаша.

Сипи му тук любовен зов.

И в тази светла вечер наша

да се напием със любов.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??