Nov 6, 2012, 11:57 AM

Ела, любов! 

  Poetry » Love
623 0 4

Здравей, любов прочувствена и вечна!

Ела насам! Не стой от мен далече?

Към тебе, обич, до кога ще тичам

с надежда някой да ме заобича?

Недей ме кара все за теб да питам,

ела, любов, и дай да те опитам!

Умишлено изключваш телефона

и искаш да престана да те гоня.

Желаеш да ме виждаш унизена,

изглежда ме харесваш наранена.

Аз винаги съм толкова различна –

първична, нетипична, поетична!

Не ме мисли! Аз вечно ще те гоня!

За да разбия стоманената ти броня!

Като събудено торнадо във стихия

чрез тебе себе си ще преоткрия!

© Надя Уорендър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??