Ела в душата ми
и пир си направи,
дори и бедна тя,
с думи ще те извиси.
Ела в душата ми
и в сълзите ми се виж,
не викай името ми,
тайните ще прошептиш.
Ела в душата ми
и тихо полегни,
чувството е чудо,
обичам те лудо.
© Димитър Георгиев All rights reserved.