Nov 1, 2024, 5:57 PM

Електорахат 

  Poetry » Epigrams
65 0 2

Гласуваме, гласуваме -

затуй ли съществуваме?

© Стефан Василкин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??