Apr 3, 2016, 8:55 PM

Ember 

  Poetry » Other
364 0 1

От днес нататък вдъхновението го няма,
няма вече нищо, за което да ти кажа.
Навън е светло, а в сърцето ми-войната
два гласа в мен враждуват и не искат да се спрат...

Сега те няма... И мен ме няма също...
Твоите следи ще отекват във снега;
очите ти - те ще гледат пак могъщо,
но, уви, ти няма да си тук сега...

Сестричке моя, вече трети ден
не мога да се примиря с това,
че теб те няма... Няма те до мен;
повече от всичко искам да умра...

Сестричке моя-пламък... малка Ембър,
днес още лея сълзи подир теб.
В очите ти прочитах: "warm and tender",
а сега не виждам и своите очи...

© F. G. R. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • !!!
Random works
: ??:??