Oct 14, 2020, 11:05 AM

Ерос и Танатос 

  Poetry
371 1 1

раздрания настръхнал стон

на бездомна котка през април

на този фон

кристалното сопрано

на катедралния кастрат

гласът ми в себе си е скрил

най-ниската и най-висока нота

от които капят кръв и опиат

и рушат сърцето на идиота

ще го променя и ще звуча

- за да останеш цял, за да остана цяла -

като песните преди да угасят

лампите на съмване във бара

© Малката Мис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??