Nov 29, 2009, 10:21 PM

Есен 

  Poetry
579 0 1

Синкаво-сиви нюанси плават в небето без глас,
прегръщат се безмълвно и нежно,
бавно се сливат в прегръдка прохладна
и следи от раздяла чертаят милувката небесна.
Обгърната от шир небесна,
сама прелита птица изгубена,
промъква се между дирите размазани
и в сърцето на синевата изчезва.
Полъхът от трептящи, шушукащи листа
докосва като мелодия тъжна
заспиващи вече цветя
и извисява своята есенна песен.

© Мима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??