Есен
Ще ми липсва тихият ромон
на дъжд,
тъгата в косите и ситните
бръчици около очите.
Ще ми трябват няколко
есени, малко фалшиви
усмивки и мечти
за надежда.
Ще се нуждая
и от теб,
не за друго,
а за да се връщам
в началото,
там някъде
с някого, понякога.
© Камена Григорова All rights reserved.