Oct 7, 2023, 12:34 AM

Eсен – цветна съвършеност 

  Poetry
159 0 0

Есен – цветна съвършеност,

нищо че не си зелена.

Есен топла, есен златна

нещо леко ми загатна.

 

Нещо твое, нещо мое.

Кой ще го открие? Кой е?

Сигурно ще го усетя.

Чувствам го – любов и трепет.

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??