7 окт. 2023 г., 00:34

Eсен – цветна съвършеност 

  Поэзия
149 0 0

Есен – цветна съвършеност,

нищо че не си зелена.

Есен топла, есен златна

нещо леко ми загатна.

 

Нещо твое, нещо мое.

Кой ще го открие? Кой е?

Сигурно ще го усетя.

Чувствам го – любов и трепет.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??