Nov 21, 2009, 11:51 AM

Есен е... 

  Poetry
380 0 9

 

 

 

 

 

Свърши циганското лято –

есен е...

Вятър короните мята –

бесен е...

 

 

Украси по дърветата –

златни...

Танцуват по паветата –

знатни...

 

 

Препънати душите ни –

замират...

Прегърнати от дните ни –

напират...

 

 

Разтурени нелепости –

отвяни...

Суетните ни крепости –

припряни...

 

 

И старите ни истини –

отвред...

повеждат ни пречистени –

напред...

 

...

Свърши циганското лято –

зима е....

Обич пламъчета мята –

има я...

 

 

© Агапея Полис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??