Sep 9, 2007, 1:03 PM

Есенно 

  Poetry
480 0 5
И ето я, пристъпва есента!
Във злато и бакър блестят косите й,
а дрехата - уханен сладък плод -
тоз щедър урожай, привел асмите ни.

Гердани нижат птичите ята,
подготвили и малките за полет.
Ще прелетят огромната Земя
и с радост ще ги срещаме напролет.

. . .

А в мен вали неспирно самота...
Пороят й отнесе и мечтите,
които, с излинелите крила,
забравиха да литват към звездите!

© АмДжи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??