Sep 28, 2013, 8:29 PM

Есенно настроение 

  Poetry » Landscape
744 0 0

ЕСЕННО НАСТРОЕНИЕ

 

Намуси се небето. Заваля.
Капчици се сипеха надолу.
И тази есен с красота преля,
мирна да е - само туй се моля!

Дъжд вали, с него лист по лист,
Земята се завива със постеля...
Пречиства той тъй нежно чист,
а облаците са кат' пухкава къделя.

И есенно е, месецът се спря...
Оставаше в септември ден да мине.
Калинка се промуши и се свря,
тя искаше в октомври да премине.

Най-пъстро ще е в този ден за нас,
мисля, че Щастливтък се нарича...
Пламенно го чаках ден и час,
прави ме мечтаещо момиче...

Слагам си усмивка начасà!
Винаги със нея ми отива...
После си намятам Любовта,
нека в Светлина ни тя облива!!!

 

Десислава Церовска
/Звезда Христова/

© Десислава Церовска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??