Apr 15, 2019, 10:27 PM  

Есенно видение 

  Poetry » Love
472 1 2

ЕСЕННО ВИДЕНИЕ

 

Косите ти са първите лъчи

на сънно утро в есенна мъгла;

очите ти са ангелски очи –

блестящи като пламнали стъкла.

 

Лицето ти е светъл идеал,

сияещ ярко в моя свят суров;

усмивката ти – бледосин кристал;

дарява вяра, радост и любов.

© Раммадан Л.К. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??