Apr 1, 2006, 11:55 AM

EВА 

  Poetry
545 0 0

              

На М.

 

Осъдена да бъдеш муза.
Това знаеш ли го ти?
А искаш ли ЖЕНА да бъдеш,
ЖЕНА в нечии мечти?

Сълзи в очите ти да няма.
Слънцето в тях да грей
и някой мило да те моли:
- При мен ела и се засмей.

Това ще стане ли реалност
не искам да гадая аз.
Но може би си щастието вече
за някого днес... В тоз' час
!

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??