Sep 17, 2009, 11:28 PM

Езикът в моите уста 

  Poetry » Love
642 0 3

"Да танцуваме блус?" -
ти ме изруга.
"Не обичаш да танцуваш?" -
 вероятно отговорът е "да"!

"Намирам те за красива?" -
ти погледна ме с тъга.
"Не обичаш комплиментите" -
вероятно е така.

"Грозен ли ме намираш?" -
ти се обърна на другата страна.
"Защо не ми отговаряш?" -
 навярно отговорът на въпроса ми е "да"!

"Тогава няма да те притеснявам?" -
ти похотливо повдигна глава.
 И накрая, без да кажеш нищо,
 вкара език в моите уста.

© Лефтерчо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??