Aug 10, 2008, 10:04 AM

Факт 

  Poetry » Phylosophy
817 0 26

Не спиш... а плачеш,

но защо ли,

за тебе, или за отлитаща любов,

със себе си отново спориш

и питаш Аз-а си суров.

В какво сгреши?

Къде обърка

посоката съдбовна пак,

та се оплете и изгуби

в лабиринтите... от страст?

Не искаш да приемеш факта,

животът сложна е игра

и ако правилата не научиш,

ще страдаш дълго от това.

Не искаш,

но... ти се налага

накрая да пораснеш. Факт.

Във себе си е нужно да повярваш

с търпение и много такт.

Себедостатъчност, това е

формулата за успех.

Когато нея осъзнаеш

и пътят ти ще стане лек!

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??