Oct 29, 2010, 9:14 AM

Фалшива 

  Poetry » Love
716 0 7
               ФАЛШИВА                                                                                  

  Лесно е да си фалшива                          
затова че си красива                            
Самотата не прощава                            
но измамата остава                                                                            
  
  Спри да се преструваш                           
доказа че не струваш                            
Уморих се от лъжата                             
оставаш непозната                                                                             
  
  Съжалявам за провала                            
любима грешка си избрала                        
Грозно си употребена                           
смъртоносно си ранена                                                                         
   Извинявай не разбрали        
Този мач сме го играли                      
Не очаквай смяна в правилата                  
пак ще губиш в резултата                                                                     
  Зарът се обръща                            
всичко ти се връща                              
И какво че си отракана                      
Пак ще си разплакана.                           
                  
        -Intercontakt-

 

© Иво Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • До Ясен - Това сме го правили знаем го но правилата трябва да се спазват а не да се променят
  • Силен си!
    Особено тук -

    "Извинявай не разбрали
    Този мач сме го играли..."
  • Благодаря за вниманието Беа
  • Много е добро! Браво!!
  • Причуплив стих пълен с горчиви фрази, дано не са в сърцето ви и в действителността ви, а да само в тежките дни, когато човек понякога просто не знае какво да си мисли. Иронично, но смислено! ПОздрави!
  • Може ако играе в ,,Сълза и смях,, ... или в Холивуд - невъзможното е просто дума
  • Може пък и сълзите да са й фалшиви!
Random works
: ??:??