The work is not suitable for people under 18 years of age.
I. Антитабутистката
Достигна на всесвободата си
Абсолюта,
като постави табу върху всички
табута.
II. По заслуги
1. На всички измами изкàчи
с лекота стъпалата.
И станà, по заслуги -
рекламно лице
на Лъжата.
2. Изкуството на Лъжата
тъй усъвършенствала беше -
до финес,-
че влезе без конкуренция
в книгата за рекорди
на Гинес.
III. Оспорвана
Само заради туй, че преперфектно
ебе се,
предизвиква "Конфликт
на интереси".
IV. Синусоида в кариерата
1. Повиши си сама ранга
от "Курва" на "Куртизанка".
2. Понижиха ѝ ранга
на "Курва" от "Куртизанка".
IV. Индикатор за жени-вампири
Завъртят ли се нейде
пари върли, пустите,
в орбитите им първи се втурват,
разперени,
"фустите".
© Вълчо Шукерски All rights reserved.