9.04.2022 г., 15:18 ч.  

Феномени 

  Поезия
143 0 1

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

I. Антитабутистката

Достигна на всесвободата си

                                    Абсолюта,

като постави табу върху всички

                                      табута.

 

II. По заслуги

1. На всички измами изкàчи

                       с лекота стъпалата.

И станà, по заслуги -

              рекламно лице

                                   на Лъжата.

 

2. Изкуството на Лъжата

тъй усъвършенствала беше -

                                  до финес,-

че влезе без конкуренция

                  в книгата за рекорди

                                    на Гинес.

 

 

III. Оспорвана

Само заради туй, че преперфектно

                                         ебе се,

предизвиква "Конфликт

                                на интереси".

 

 

IV. Синусоида в кариерата

1. Повиши си сама ранга

от "Курва" на "Куртизанка".

 

2. Понижиха ѝ ранга

на "Курва" от "Куртизанка".

 

IV. Индикатор за жени-вампири

Завъртят ли се нейде

                 пари върли, пустите,

в орбитите им първи се втурват,

разперени,

               "фустите".

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??