Apr 7, 2011, 8:38 PM

Флейта и... 

  Poetry
881 0 15



През прозореца открехнат

долита топъл глас на флейта

(време беше вятърът за нея да се сети)

и звездите,

ръснали се във небето пролетно,

канят с реверанс на танц дърветата.

А те,

без зимната си тежест,

от щастие се смеят –

пъпките им се разпукват,

клонките обличат в розово и бяло

и аромат на щастие наоколо посипват.

 

Пролетен валс за вятър,

флейта

и звезди.

... а аз насън танцувам

с теб.

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??