Oct 10, 2017, 10:56 AM

Фолклорна неволя 

  Poetry
453 0 0
Носталгия селска, седенки, налъми,
кобилици тежки, китки за бели моми,
хортуване сладко, латино-обмен на хатъри,
стомни с боза - продукт на нелепи творци.
 
Селският бит, като фон за турската драма,
естетичен лукум, разтегнат през новия век,
претенциозна култура, готова за първа програма,
а под сурдинката – немощ, на заклан в одаята поет.

© Александър Митков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??