10.10.2017 г., 10:56 ч.

Фолклорна неволя 

  Поезия
378 0 0
Носталгия селска, седенки, налъми,
кобилици тежки, китки за бели моми,
хортуване сладко, латино-обмен на хатъри,
стомни с боза - продукт на нелепи творци.
 
Селският бит, като фон за турската драма,
естетичен лукум, разтегнат през новия век,
претенциозна култура, готова за първа програма,
а под сурдинката – немощ, на заклан в одаята поет.

© Александър Митков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??