Apr 27, 2013, 4:01 PM  

Герберизъм 

  Poetry » Humour, Civilian
422 0 0

От Ванкувър до Токио

няма по-големи от ушите на Цвинокио.

А Кокинов оставка подаде

и тъй че е гузен се издаде.

С техните камъни по техните глави.

Народе, стресни се. държавата оздрави!

 

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??