Jan 18, 2009, 10:56 AM

Герой 

  Poetry » Phylosophy
637 0 10
Герой

Спечелих поредната битка,
но ще изгубя войната,
че веднага - друга му пониква,
когато на змея отсичам главата.

Позамислих се и спрях,
меча в ножницата прибрах
и казах: Хей, змей, мир, стига бой,
а той рече: Ти па си един герой!
А кой ще ме лекува сега,
когато ме боли глава?

Змея съжалих и му дадох аспирин,
а той ми даде съвет един:
НЕДЕЙ ДА БЪДЕШ ГЕРОЙ,
КОГАТО ПРОБЛЕМЪТ НЕ Е ТВОЙ!

И пак съм герой,
но щом видя змей свиреп -
остър завой,
кръгом и пак напред!

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??